Biografie

Op een dag ging ik schrijven…

Maar wat ging daar aan vooraf?
Over mij:

Drieënveertig jaar geleden ben ik geboren in Rotterdam. Na de middelbare school heb ik eerst een aantal jaar bewegingstherapie gestudeerd, maar uiteindelijk ben ik overgestapt naar de ‘oude’ B-inservice opleiding.

Na een tijdje gewerkt te hebben als psychiatrisch verpleegkundige, wilde ik iets anders. Daarom heb ik ter overbrugging secretaressewerk gedaan samen met de opleiding voor sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV). Na jaren als SPV bij GGNet te hebben gewerkt, heb ik nu de overstap gemaakt om als praktijkondersteuner huisartsen GGZ te werken bij twee gezondheidscentra.

En dan mijn passie!

De schrijfwedstrijd voor een kinderboek met de onderwerpen ‘nieuwe man-vrouw-rolpatronen’ en ‘de multiculturele samenleving’ was op mijn lijf geschreven! Het werd georganiseerd door  Inclusive Works en Uitgeverij Clavis.
De jury koos niet voor mijn inzending, maar mijn manuscript werd uit de vele inzendingen gekozen door Uitgeverij Clavis om ook uitgegeven te worden. .

Het spelen met woorden en het creëren van een mooi verhaal is mijn grote passie!Schrijven is een fijne uitlaatklep, een geweldig leuke bezigheid. Zeker sinds de uitgave van mijn prentenboek ‘Kroepoek en Saté’ ben ik niet meer te stoppen met schrijven!