Boeken

‘Nadim’ (EBook)

cover-nadimAls aan de grond gespijkerd blijf ik staan. Tom botst met krukken en al tegen me aan. ‘Hé wat heb jij dan?’ Ik kan nog net Anouk vastgrijpen en totaal onverstaanbaar mompel ik ‘Dat is hem!’ Anouk kijkt me vragend aan en volgt mijn blik. Bij het raam in de klas zit ‘de engerd.’ Nog net zo sloeberig als zaterdag. Ik ben me dood geschrokken. Wat moet hij hier? Dit is mijn school. Heeft hij me helemaal tot hier gevolgd? Anouk heeft nu ook in de gaten wat er aan de hand is. ‘Is dat die jongen van zaterdag?’ Ondertussen ben ik van de eerst schrik bekomen ‘Ja, hoe bestaat het!’ Nu ik met Tom en Anouk ben, voel ik me niet bang zoals zaterdag avond. Met mijn handen in mijn zij ga ik voor hem staan. ‘Wat moet jij hier?’

Vlot lopend, ontroerend en romantisch verhaal rondom het actuele thema vluchtelingen, waarbij meiden in de huid van de hoofdpersoon kunnen kruipen wanneer ‘Julia’ verliefd wordt op een Syrische vluchteling.

Auteur: Liselotte Schippers
ISBN: 9789402161687

Bol.com & Kobo

‘Kroepoek en Saté’

Auteur:         Liselotte Schippers
Illustrator:  Monique van den Hout

Chan is helemaal vanuit China naar deze straat verhuisd.
Hij gaat de buurt verkennen om nieuwe vriendjes te ontmoeten.
Maar zoveel leuke vriendjes had cv_9789044823080-web-3Dhij nooit verwacht!

Leuke buren, uit verschillende culturen.
Nieuwe verhalen, in vreemde talen.
Heerlijk delen, en samen spelen.
Lekker eten, om nooit te vergeten …

Een boek vol rijmpjes, weetjes en woordenlijstjes. Over vriendjes maken en andere culturen ontdekken. Voor wereldkinderen vanaf 4 jaar.

ISBN 9789044823080Knuffelkus zonder titel
  

 
 

´Verdrietig hoopje Sinterklaas’

met illustraties van Jan Lieffering
in ‘Sint pakt uit’

sint pakt uitDe opbrengst van deze sinterklaasbundel is geheel voor het goede doel. Verschillende bekende en minder bekende auteurs en illustrators hebben de afgelopen maanden zich in het zweet gewerkt om iets moois te creëren.
Denk aan Marlies Slegers, Wilma Hollander, Sanne Miltenburg, Liselotte Schippers, Jan Lieffering, Dick Rink, Hermien Stok, Ina van der Beek, Jenneke Ingelse, Louise Flint, Marianne Miltenburg, Sandra Hessels, Sarah Brusell, Tom Bergs, Angelina van Kemenade, Caitlin Korremans, Lin de Laat, Caroline Smeets, Cora Vlug, Dorien Poirters, Ellen Vermeulen, Esther Verhoef, Wanda Hillebrand-van den Broek, Susanne Kleinjans-Meulenaars, Raymond Zachariasse.
Je kunt nu al het boek reserveren via info@miralovesbooks.com, of gewoon via de boekwinkels met ISBN 978-90-822882-7-8

Stel je voor…Jan Liefering

Een Piet die niet kan rijmen, een bakker die niet meer weet hoe hij
pepernoten moet bakken, een pakjesboot die sputtert, een Sinterklaas zonder mantel, Amerigo die werk weigert…
Daar moet je toch niet aan denken?!
Maar gelukkig is er een Manusje-Van-Alles-Piet, komt er een blinkende witte sportwagen voorbij racen – een geschenk van een dankbare oliesjeik – en weet bakker Snor nog net op tijd pakjesavond te redden.
Zo hoeft Sinterklaas niet meer als een verdrietig hoopje in een achtertuin te zitten en weerhoudt een bril hem ervan dat hij de achterkant van Amerigo knuffelt!
Door dit boek weet je eindelijk hoe groot de grootste pakjesboot is: nog kolossaler dan gigantisch, nog enormer dan reusachtig. Je leert dat de Bang-In-Het-Donker-Piet niet bang hoeft te zijn omdat Glow-In- de-Dark-Piet meestal in de buurt is. Ook is het fijn om te weten dat Tom weer naar school durft en dat het altijd zin heeft om Sinterklaas een brief te schrijven!

Ruik je de pepernoten al…?

‘Het vreemde huis’

bundel-mijn-mooiste-herinnering-top-50Heel Nederland Schrijft
Bundel van de 50 beste verhalen uit de Schrijfwedstrijd: ‘Mijn mooiste herinnering’

‘Het vreemde huis’
Pag. 54

Bestellen: hier

 

‘Roze veren’

Auteur: Liselotte Schippers 
Illustrator: Dick Rink

imageKlik op het boek voor het verhaal!

Als de roze uil op een dag uit zijn nest vliegt, wil niemand met hem spelen. Ze vinden roze uiltjes akelig en slap. Roze veren zijn voor meisjes en misschien geven ze wel af. Zou de slimme, kippige mol, wel met hem willen spelen?

Het roze uiltje krijgt er kriebels van.
Hij snapt zelf niet hoe dat kan.
Uil vind mol zo’n lieve schat,
hij is verliefd! Hoe vind je dat?

Een boek met rijmpjes over anders zijn, voor kinderen vanaf 4 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *